Stalen taatsdeuren

Elegant, tijdloos en klassiek. Stalen taatsdeuren hebben een prachtige uitstraling. De combinatie van staal en glas zorgen voor veel licht en een ruimtelijk gevoel. Stalen taatsdeuren geven een industriële touch aan uw woning. Maar wie kan deze deuren voor u maken? Dan moet u bij Heer & Staalmeester zijn, de specialist op het gebied van stalen ramen en deuren. Onze vakmensen vertalen uw wens naar topkwaliteit voor uw woning. Van stalen ramen en stalen binnenpuien tot een magnifiek strakke stalen buitenpui. Alles is mogelijk.

Speciaal systeem

Een taatsdeur is een kozijnloze deur die om een verticale as draait. De voordelen van stalen taatsdeuren zijn dat ze zowel naar binnen als naar buiten openen, zonder veel kracht te gebruiken opengaan, en de deur valt vanzelf achter u dicht. Daarnaast hebben stalen taatsdeuren een strakke uitstraling omdat ze niet in een kozijn geplaatst hoeven worden. Het is dus niet vreemd dat stalen taatsdeuren steeds vaker in een strak interieur voorkomen. Heer & Staalmeester ontwerpt precies de deur die u in uw hoofd heeft.

Vakmanschap

Met staal haalt u altijd iets bijzonders in huis. Heer & Staalmeester levert een ambachtelijk product van uitstekende kwaliteit. Het vakmanschap straalt ervan af. Al onze stalen ramen en deuren zijn veilig, volledig geïsoleerd, leverbaar in vele kleuren en tot in de details afgewerkt. Stalen ramen en deuren van Heer & Staalmeester zijn altijd duurzaam en gaan een mensenleven lang mee.

Kwaliteit

Bij Heer & Staalmeester kunt u altijd rekenen op de hoogste kwaliteit. Wij leveren nooit standaardwerk, maar gaan altijd voor maatwerk. Wij kunnen het allicht voor u maken. Daarnaast vindt u in ons een betrouwbare partner. Wij komen onze afspraken na. Natuurlijk overleggen we met u. Van oriëntatie en het maken van een plan tot en met het inmeten, plaatsen en afwerken. Wij zijn pas tevreden als u dat ook bent. Samen met Heer & Staalmeester maakt u van uw woning iets bijzonders. Wij zijn een jong en innovatief merk dat sinds 2016 onderdeel is van Van Iersel Geveltechniek. Dit bedrijf heeft al vele jaren ervaring in het maken van ramen, deuren en geveltoepassingen. Bent u geïnteresseerd in stalen taatsdeuren en wilt u weten wat we voor u kunnen betekenen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op voor het maken van een afspraak.

Neem contact met ons op

Van oriëntatie en plan maken tot en met inmeten, maken, plaatsen en afwerken.
Samen met u maakt Heer & Staalmeester uw woning tot uw trots.