Stalen pui

Een stalen pui geeft uw interieur de juiste uitstraling. Of u nu voor elegant, tijdloos of klassiek gaat. Met staal haalt u namelijk iets bijzonders in huis. Heer & Staalmeester helpt u om uw dromen te verwezenlijken. Heeft u in een woontijdschrift een strakke stalen deur gezien waar u van gecharmeerd bent? Of tijdens uw vakantie een strakke stalen pui tegengekomen die u thuis ook graag zou willen hebben? Wij kunnen u helpen bij al uw wensen en onze vakmensen kunnen het voor u realiseren. Van stalen binnendeuren en kozijnen tot een magnifiek strakke stalen pui. Alles is mogelijk bij Heer & Staalmeester.

Mogelijkheden

Stalen deuren en ramen zijn erg in opkomst. En dat is logisch, door het strakke design en de gebruiksvriendelijkheid passen ze in elke woning. Bij Heer & Staalmeester kunnen we een exclusieve designerdeur of strakke stalen pui voor u ontwerpen die niemand anders heeft. Stalen kozijnen worden gekarakteriseerd door ranke profielen en veel glas. Daardoor krijgt de deur een strakke en moderne uitstraling. Maar u kunt ook kiezen voor een landelijke en klassieke uitstraling. Denk bijvoorbeeld aan een echte Engelse serre. Met staal haalt u een echte blikvanger in uw woning.

Toepassingen

U creëert met een stalen deur veel ruimte in huis en de toepassingen zijn eindeloos. Heer & Staalmeester denkt graag met u mee over de mogelijkheden, of het nu om nieuwbouw of renovatie gaat. En omdat Heer & Staalmeester zowel binnen- als buitenramen en puien levert, kunt u gaan voor een totaaloplossing voor uw woning.

Vakmanschap

Met staal van Heer & Staalmeester haalt u vakmanschap in huis. Wij leveren een ambachtelijk product van uitstekende kwaliteit. Al onze stalen deuren zijn veilig, volledig geïsoleerd, leverbaar in vele kleuren en altijd tot in detail afgewerkt. Stalen ramen en deuren van Heer & Staalmeester gaan dan ook een mensenleven lang mee.

Kwaliteit

Heer & Staalmeester gaat altijd voor de beste kwaliteit. U krijgt nooit standaard maar altijd maatwerk. U vindt in ons dan ook een betrouwbare partner. Van oriëntatie en een plan maken tot en met inmeten, maken, plaatsen en afwerken. Samen met u maakt Heer & Staalmeester uw woning tot uw trots. Wij zijn een jong en innovatief merk dat sinds 2016 onderdeel is van Van Iersel Geveltechniek. Dit bedrijf maakt al jarenlang ramen, deuren en geveltoepassingen. Bent u geïnteresseerd in de mogelijkheden? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wij laten graag zien wat we allemaal in huis hebben.

Neem contact met ons op

Van oriëntatie en plan maken tot en met inmeten, maken, plaatsen en afwerken.
Samen met u maakt Heer & Staalmeester uw woning tot uw trots.