Stalen deuren

Elegant, tijdloos en klassiek. Stalen deuren geven uw interieur de juiste uistraling. Met staal haalt u iets bijzonders in huis. Heer & Staalmeester helpt u om uw dromen te verwezenlijken. Wij kunnen al uw wensen vervullen. Heeft u in een woontijdschrift een strakke stalen deur gezien? Of bent u tijdens uw vakantie een mooie stalen pui tegengekomen? Geen probleem, onze vakmensen kunnen het voor u maken. Van stalen ensuite deuren en stalen binnenpuien tot een magnifiek strakke buitenpui. Alles is mogelijk bij Heer & Staalmeester.

Mogelijkheden

Stalen deuren zijn een uitzondering in het interieur terwijl het juist in iedere woning past. Bij Heer & Staalmeester kunnen we een exclusieve designerdeur voor u ontwerpen die niemand anders heeft. Stalen deuren worden gekarakteriseerd door ranke profielen en veel glas. Daardoor krijgt de deur een strakke en moderne uitstraling. Maar u kunt ook kiezen voor een landelijke en klassieke uitstraling. Denk bijvoorbeeld aan een echte Engelse serre. En met een stalen deur haalt u een echte blikvanger in uw woning.

Toepassingen

U creëert met een stalen deur veel ruimte in huis en de toepassingen zijn eindeloos. Heer & Staalmeester denkt graag met u mee over de mogelijkheden, of het nu om nieuwbouw of renovatie gaat. De elegante stalen profielen zijn op veel manieren toepasbaar. En omdat Heer & Staalmeester zowel binnen- als buitenramen en puien levert, kunt u gaan voor een totaaloplossing voor uw woning.

Vakmanschap

Met staal haalt u iets bijzonders in huis. Niet alleen in uitstraling en elegantie maar ook in vakmanschap. Heer & Staalmeester levert een ambachtelijk product van uitstekende kwaliteit. Al onze stalen deuren zijn veilig, volledig geïsoleerd, leverbaar in vele kleuren en altijd tot in detail afgewerkt. Stalen ramen en deuren van Heer & Staalmeester gaan een mensenleven lang mee.

Kwaliteit

Heer & Staalmeester gaat altijd voor de beste kwaliteit. Nooit standaard, altijd maatwerk. U vindt in ons dan ook een betrouwbare partner. Van oriëntatie en plan maken tot en met inmeten, maken, plaatsen en afwerken. Samen met u maakt Heer & Staalmeester uw woning tot uw trots. Bent u geïnteresseerd in de mogelijkheden? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wij laten graag zien wat we allemaal in huis hebben.

Neem contact met ons op

Van oriëntatie en plan maken tot en met inmeten, maken, plaatsen en afwerken.
Samen met u maakt Heer & Staalmeester uw woning tot uw trots.