Heer & Staalmeester

U kent het vast wel

Plots valt uw oog op die foto in dat exclusieve woonblad. Of u ziet elders een prachtig voorbeeld van stalen deuren en ramen. Ja! Precies wat u zoekt. De uitstraling van staal en glas, met doorzicht naar alle kanten. Licht en ruimtelijk. U weet wat u wilt. Maar wie kan dat maken? Gelukkig is er Heer & Staalmeester. Onze vakmensen vertalen uw wens naar topkwaliteit voor uw woning. Van stalen ensuite deuren en stalen binnenpuien tot een magnifiek strakke stalen buitenpui. Of een landelijke, klassieke Engelse serre. Alles is mogelijk.

Sjieke eenvoud

Staal past in iedere woning. Klassiek en warm of juist state of art modern en industrieel. Staal schept veel ruimte in huis en de toepassingen zijn eindeloos. Heer & Staalmeester denkt met u mee; bij nieuwbouw én bij renovatie. De elegante stalen profielen zijn op veel manieren toepasbaar. En omdat Heer & Staalmeester zowel binnen- als (volledig geïsoleerde) buitenramen en puien levert, kunt u gaan voor een totaaloplossing voor uw woning.

Vakmanschap

Met staal haalt u iets bijzonders in huis. Niet alleen in uitstraling en elegantie, maar ook in vakmanschap. Heer & Staalmeester levert een ambachtelijk product van uitstekende kwaliteit. Al onze stalen ramen en deuren zijn veilig, volledig geïsoleerd (buitenpui), leverbaar in vele kleuren en tot in de details afgewerkt. Stalen ramen en deuren van Heer & Staalmeester gaan een mensenleven lang mee.

Exclusief voor particulieren

Heer & Staalmeester levert een compleet pakket voor de particuliere markt. U kunt rekenen op de hoogste kwaliteit en maximale flexibiliteit. Nooit standaard, altijd maatwerk. In Heer & Staalmeester vindt u een betrouwbare partner. Van oriëntatie en plan maken tot en met inmeten, maken, plaatsen en afwerken. Samen met u maakt Heer & Staalmeester uw woning tot uw trots.

Onderdeel van Van Iersel Geveltechniek

Ons bedrijf maakt ramen, deuren en geveltoepassingen. Van aluminium en – met Heer en Staalmeester – ook van staal. Van Iersel Geveltechniek is maakbedrijf sinds 1903 en gaat voor vakmanschap en continuïteit: vandaag geleverd en gemonteerd, met de zekerheid van kwaliteit tot in lengte van jaren.

Meer informatie

Alles in eigen hand

Van oriëntatie en plan maken tot en met inmeten, maken, plaatsen en afwerken.
Samen met u maakt Heer & Staalmeester uw woning tot uw trots.