Jansen ODS

Stalen ramen en deuren hebben een elegante, tijdloze en klassieke uitstraling. Heer & Staalmeester maakt gebruik van de profielen van Jansen ODS. Met dit systeem is het mogelijk om met relatief smalle profielen grote deuren te construeren. Daardoor is de lichtinval maximaal en krijgt u een mooi ruimtelijk effect. Daarnaast zijn de gelaste constructies esthetisch mooi afgewerkt, onderhoudsvriendelijk en in elke kleur verkrijgbaar. Veel architecten kiezen niet voor niets voor de ramen van Jansen ODS.

Stalen ramen

De profielen van Jansen ODS zijn breed toepasbaar. Zowel bij deuren als ramen en bij enkel- of dubbelglas. Dat heeft als voordeel dat uw huis overal dezelfde uitstraling krijgt. Licht en ruimtelijk en elegant en tijdloos. De vakmensen van Heer & Staalmeester vertalen uw wens naar topkwaliteit voor uw woning. Van stalen ramen en stalen binnenpuien tot een magnifiek strakke stalen buitenpui. Of misschien houdt u meer van een klassiek Engelse serre. Alles is mogelijk.

Toepassingen

Staal past namelijk in iedere woning. Of u nu in een villa of in een rijtjeshuis woont. Staal heeft veel voordelen. Het is duurzaam en schept veel ruimte in huis. De toepassingen zijn eindeloos. Zeker als u kiest voor de profielen van Jansen ODS. Heer & Staalmeester denkt met u mee; bij nieuwbouw én bij renovatie. De elegante stalen profielen zijn op veel manieren toepasbaar. En omdat Heer & Staalmeester zowel binnen- als (volledig geïsoleerde) buitenramen en puien levert, kunt u gaan voor een totaaloplossing voor uw woning. Al onze stalen ramen en deuren zijn veilig, volledig geïsoleerd, leverbaar in vele kleuren en tot in de details afgewerkt. Stalen ramen en deuren van Heer & Staalmeester gaan een mensenleven lang mee.

Kwaliteit

Bij Heer & Staalmeester kunt u altijd rekenen op de hoogste kwaliteit. Wij leveren nooit standaardwerk, maar gaan altijd voor maatwerk. Alles gaat in overleg met u. Van oriëntatie en het maken van een plan tot en met het inmeten, plaatsen en afwerken. Wij zijn pas tevreden als u dat ook bent. Samen met Heer & Staalmeester maakt u van uw woning iets bijzonders. Wij zijn een jong en innovatief merkt dat sinds 2016 onderdeel is van Van Iersel Geveltechniek. Dit bedrijf heeft al vele jaren ervaring in het maken van ramen, deuren en geveltoepassingen. Bent u geïnteresseerd en wilt u meer weten over de profielen van Jansen ODS? Neem dan vrijblijvend contact met ons op voor het maken van een afspraak.

Neem contact met ons op

Van oriëntatie en plan maken tot en met inmeten, maken, plaatsen en afwerken.
Samen met u maakt Heer & Staalmeester uw woning tot uw trots.