Forster

Bij Heer & Staalmeester maken we gebruik van verschillende soorten profielen waaronder die van Forster. Dit is een vooruitstrevend systeem van superslanke en thermisch geïsoleerde profielen in staal voor enkel en dubbel beglaasde deuren en ramen. Deze profielen worden volledig uit staal samengesteld. Ze zijn daardoor 100 procent recyclebaar. Uw ramen en deuren krijgen met de profielen van Forster een slank aanzicht. Het is dan ook niet vreemd dat zowel architecten als particulieren kiezen voor deze profielen. De profielen zijn geschikt voor enkele en dubbele deuren en ramen.

Mogelijkheden

De vakmensen van Heer & Staalmeester kunnen een exclusieve designerdeur voor u ontwerpen met de profielen van Forster. U heeft dan iets unieks in huis. Deze stalen deuren en ramen worden gekarakteriseerd door ranke profielen en veel glas. Daardoor krijgt de deur een strakke en moderne uitstraling. Maar als u meer van klassiek houdt, zijn er ook mogelijkheden genoeg. Kozijnen met de profielen van Forster passen eigenlijk in elk interieur.

Toepassingen

U creëert met een stalen deur veel ruimte in huis en de toepassingen zijn eindeloos. Heer & Staalmeester denkt graag met u mee over de mogelijkheden. Het maakt niet of het om renovatie of nieuwbouw gaat. De elegante stalen profielen van Forster zijn op veel manieren toepasbaar. En omdat Heer & Staalmeester zowel binnen- als buitenramen en deuren levert, kunt u gaan voor een totaaloplossing voor uw woning.

Vakmanschap

Vakmanschap is zeer belangrijk voor Heer & Staalmeester. Wij leveren een ambachtelijk product van uitstekende kwaliteit. Al onze stalen deuren zijn veilig, volledig geïsoleerd, leverbaar in vele kleuren en altijd tot in detail afgewerkt. Onze stalen ramen en deuren gaan dan ook een mensenleven lang mee.

Kwaliteit

Bij Heer & Staalmeester kunt u altijd rekenen op de hoogste kwaliteit. Wij leveren nooit standaardwerk, maar gaan altijd voor maatwerk. Alles gaat in overleg met u. Van de vraag wat u precies in gedachte hebt en het maken van een plan tot en met het inmeten, plaatsen en afwerken. Wij zijn pas tevreden als u dat ook bent. Wij zijn een jong en innovatief merkt dat sinds 2016 onderdeel is van Van Iersel Geveltechniek. Dit bedrijf heeft al vele jaren ervaring in het maken van ramen, deuren en geveltoepassingen. Bent u geïnteresseerd en wilt u meer weten over de profielen van Forster? Neem dan vrijblijvend contact met ons op voor het maken van een afspraak.

Neem contact met ons op

Van oriëntatie en plan maken tot en met inmeten, maken, plaatsen en afwerken.
Samen met u maakt Heer & Staalmeester uw woning tot uw trots.