Art15

Art15 is ontworpen voor zeer slanke stalen ramen en past uitstekend in zowel een klassieke als modern interieur. Heer & Staalmeester gebruikt dan ook graag de profielen van Art15 om uw perfecte stalen deur of raam te ontwerpen. Art 15 is de ideale profielserie voor stijlvolle stalen deuren met grote beglazingen. Deze stalen deuren geven het interieur niet alleen een strak en stijlvol uiterlijk maar een dubbele dichting rondom en een valdorpel bieden ook extra comfort. Om het uiterlijk een persoonlijke touch te geven, is er de keuze uit verschillende soorten glasinklemming zoals countour-glaslijsten, L-profielen of Renoseal (een moderne variant van stopverf). De Art 15 profielserie is dan ook erg geliefd in menig interieur.

Mogelijkheden

Bij Heer & Staalmeester kunnen we een exclusieve designerdeur voor u ontwerpen met de profielen van Art15. Deze stalen deuren worden gekarakteriseerd door ranke profielen en veel glas. Daardoor krijgt de deur een strakke en moderne uitstraling. Maar u kunt ook kiezen voor een landelijke en klassieke uitstraling. Stalen ramen en deuren passen eigenlijk in elk interieur. Met staal haalt u iets bijzonders in huis.

Toepassingen

U creëert met een stalen deur veel ruimte in huis en de toepassingen zijn eindeloos. Heer & Staalmeester denkt graag met u mee over de mogelijkheden, of het nu om nieuwbouw of renovatie gaat. De elegante stalen profielen van Art15 zijn op veel manieren toepasbaar. En omdat Heer & Staalmeester zowel binnen- als buitenramen en deuren levert, kunt u gaan voor een totaaloplossing voor uw woning.

Vakmanschap

Heer & Staalmeester heeft vakmanschap hoog in het vaandel staan. Wij leveren een ambachtelijk product van uitstekende kwaliteit. Al onze stalen deuren zijn veilig, volledig geïsoleerd, leverbaar in vele kleuren en altijd tot in detail afgewerkt. Stalen ramen en deuren met profielen van Art15 van Heer & Staalmeester gaan een mensenleven lang mee.

Kwaliteit

Heer & Staalmeester gaat altijd voor de beste kwaliteit. Nooit standaard, altijd maatwerk. U vindt in ons dan ook een betrouwbare partner. Van oriëntatie en plan maken tot en met inmeten, maken, plaatsen en afwerken. Samen met u maakt Heer & Staalmeester uw woning tot uw trots. Bent u geïnteresseerd in de mogelijkheden? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wij laten graag zien wat we allemaal in huis hebben.

Neem contact met ons op

Van oriëntatie en plan maken tot en met inmeten, maken, plaatsen en afwerken.
Samen met u maakt Heer & Staalmeester uw woning tot uw trots.